Lenker:

Her er noen lenker til nettsteder som vi i Boknakaran vil anbefale. Det er adresser til andre musikere som vi føler oss beslektet med på ett eller annet vis, og andre steder som er verd et besøk.  Denne sida er i sin spede begynnelse - gi oss gjerne tips om lenker som bør være med!

Musikanter vi liker:

Draugtøva  er unge, dyktige utøvere av nordnorsk tradisjonsmusikk på fele og gitar!

Blandakoret Nordaførr er en institusjon i Tromsøs musikkliv, som Boknakaran stadig samarbeider med.

Jord er en kvartett fra Kiruna som spiller folkemusikk og viser fra Nord-Sverige, med stor vekt på Tornedalen.

Geir Stenersen, alias Herrelaus Hund, bruker vi å kalle for Boknakaran si ungdomsavdeling (øvre aldersgrense 40 år). Han skriver fantastiske viser, gjengitt på nettsidene hans, og vi har flere ganger hatt gleden av å spille sammen med Geir.

Andre nyttige nettsteder:

KulturHuset i Tromsø har god oversikt over kulturelle ressurser i og utafor byen.

Det samme gjelder Troms fylkeskommunes kulturnett og byportalen itromsø .

Kunstnett er ellers det beste utgangspunktet for å orientere seg videre i norsk kulturliv. Hvis du leiter etter norske band og artister i vise- eller folkemusikksjangeren, anbefales et søk i yahoo!

FolkWorld  er et online folkemusikk-magasin på engelsk og tysk. Det inneholder bl.a. artikler, anmeldelser og en imponerende oversikt over folkemusikkutøvere i hele Europa.

Phonofile er et online arkiv for norsk musikk hvor du også kan koble deg til en nettbutikk, (musikkonline )lytte til og laste ned enkeltspor, eller hele CDer. Blant dem Boknakaran og Moja på tvoja.

Ceolas er stedet hvis du vil fordype deg i irsk tradisjonsmusikk! 

Visevärden kalles et nytt nettsted for den nordiske visa, hvor du kan finne oversikt over artister og grupper, og kjøpe eller selge plater (gratis).

Nye skalder er en viseklubb i Oslo, som har skapt et nytt visemiljø av unge og/eller uetablerte skalder.